Schaamlipcorrectie kosten: kleine investering, levenslang resultaat

Ben je benieuwd naar de schaamlipcorrectie kosten, dan zal je blij worden verrast. Heb jij dagelijks last van pijn bij het sporten, paardrijden of fietsen? Schaam je je voor je uitstekende schaamlippen of voor de manier waarop ze zichtbaar zijn als je strakke (zwem)kleding draagt? Merk je dat je seksleven beïnvloed wordt door je grote schaamlippen? Er is geen perfecte maat en geen perfecte manier waarop een vagina eruit moet zien, maar dit soort problemen hoef je er nooit aan te ondervinden. Een labiacorrectie is in 75 minuten gedaan en helpt je de rest van je leven van je problemen af. Lees hier verder over de schaamlipcorrectie kosten en wat je ervoor terugkrijgt als je de knoop doorhakt.

Schaamlipcorrectie kosten

Een schaamlipcorrectie kan op twee manieren uitgevoerd worden. De binnenste schaamlippen kunnen worden aangepast en ook de buitenste schaamlippen. Voor één van deze procedures betaal je ongeveer €1700 en dat zijn dan de totale kosten die je maakt. Hier zit de operatie zelf bij inbegrepen, maar ook het consult vooraf, de nazorg en de controle naderhand. De schaamlipcorrectie kosten zijn dus laag, als je weet dat je de rest van je leven van je klachten af bent. Je kunt strakke kleding dragen zonder dat je schaamlippen zichtbaar zijn, je kunt fietsen, paardrijden en sporten zonder pijn te voelen en je seksuele remmingen verdwijnen. Met een kleine ingreep is dat allemaal realiteit.

Hoe wordt een schaamlipcorrectie uitgevoerd?

Het grootste gedeelte van de schaamlipcorrectie kosten is de operatie zelf. Na een uitgebreide consultatie waarin je alle opties en mogelijkheden hebt besproken besluit je samen met de chirurg wat de beste aanpak is voor jou. Op de dag zelf krijg je een plaatselijke verdoving en wordt al de overtollige huid verwijderd. De wondjes worden gehecht met oplosbare hechtingen. Dit duurt niet langer dan 75 minuten in totaal en daarna mag je gewoon weer naar huis. 

Snel herstellen

Herstellen van een schaamlipcorrectie gaat snel, want het is een goed doorbloede plek. Een ander onderdeel van de schaamlipcorrectie kosten is de nazorg en dat betekent dat je tijdens je herstel wordt begeleid. Je hechtingen hoeven niet verwijderd te worden, want die zijn oplosbaar. Na 2 weken voelt je vagina weer normaal en na 6 weken mag je weer vrijen en intensief sporten. Het belangrijkste is dat je het gebied in het begin goed koelt, dat je gezond eet, goed drinkt en niet rookt. De nazorg zit bij de schaamlipcorrectie kosten inbegrepen, dus je krijgt instructies, begeleiding en hulp indien nodig.

Het resultaat is de kosten meer dan waard

Het mooie van een schaamlipcorrectie is dat het resultaat permanent is, want de huid die is weggehaald groeit niet meer aan. Dat betekent dat de schaamlipcorrectie kosten eenmalig zijn en dat je daar een leven lang van profiteert. Met een ingreep van 75 minuten en een snel herstel ben jij voorgoed van je problemen en schaamte af. En dat is natuurlijk heel wat waard.