Haartjes verwijderen op ieder huidtype

Vroeger was het nog wel eens zo dat je niet altijd kon garanderen dat laserontharing goed zou werken. Dit had dan bijvoorbeeld te maken met pigment. Lichte haartjes hadden te weinig pigment en donkere huid had dan juist weer teveel pigment. Dit was best een groot 

probleem, want hierdoor kon niet iedereen bij een schoonheidssalon Utrecht terecht als diegene graag laserontharing zou willen krijgen. Gelukkig worden er telkens weer nieuwe ontdekkingen gedaan en bestaat er tegenwoordig wel een manier om dit voor elkaar te krijgen.

Een nieuwe laser

De ontwikkelingen in de wetenschap hebben er namelijk voor gezorgd dat er tegenwoordig een diode laser bestaat. Deze laser is een stuk beter dan de verouderde modellen. Hierdoor is het zo dat echt vrijwel iedereen nu een laserontharing kan krijgen. Er is nog wel een kleine kanttekening te maken. Hoewel vrijwel iedereen met deze laser onthaard kan worden, zijn er nog een paar soorten haren waarbij dat niet zo is. Hierbij moet je denken aan witte en grijze haren die minder dan 10% pigment hebben. Voor iedereen met haar met meer pigment is dit echter de oplossing.

Pijnloos ontharen

Ook is het zo dat deze laser net als voorgaande lasers volledig pijnloos is. Hoe graag je misschien ook wel van je haartjes af wil, het is niet zo dat je dan maar heel veel pijn wil lijden. Daarom is het wel zo prettig als het inderdaad zo is dat je echt pijnloos onthaard kunt worden. Door voor een laserontharing te kiezen kun je dit voor elkaar krijgen. Als je bijvoorbeeld voor harsen zou kiezen, dan is de kans op pijn toch wel een stuk groter. Hoewel het ook in dat geval vaak helemaal niet veel pijn hoeft te doen als je het laat doen door een professional.