Meer dan 17 kilo afgevallen met maaltijdvervangende shakes

Goedemiddag beste lezers. Wisten jullie al dat ik zo 2.5 jaar bezig ben met afvallen? Ja het gaat met horten en stoten kan ik je vertellen. Ik heb meerdere dingen geprobeerd. Meerdere diëten. Dan is Atkins weer in. Dan heeft iedereen het over Sonja Bakker. Of gaat iedereen ineens koolhydraat vrij. Ik ben meegelopen met een paar van die trends. Sommige werkten beter voor me dan andere. Maar uiteindelijk viel toch nooit heel veel kilo’s af.

Nu de laatste weken recent dus is er een doorbraak. Ik ben zo een 17 kilo afgevallen waarschijnlijk nog wel meer sinds de start van een dieet dat mij op het hart werd gedrukt door een goede vriend van het werk. Ik werk overigens bij de politie. Denk niet dat ik een typische politieagent ben de hele dag donuts etend. Nee dat is niet. Enfin ik dwaal af. Sinds dit nieuwe dieet val ik heel rap af. Ik voel me ook beter, meer energie specifiek en dus kan ik ook meer bewegen. Na het werk was ik doorgaans uitgeput, maar nu heb ik de energie om naar de sportschool te fietsen en daar nog een workout te volgen. Ik denk dat dit ook een van de primaire succes punten is van dit dieet. Het bevat veel goede voedingsstoffen die het lichaam nodig heeft. Bij andere diëten had ik het gevoel juist dat we het lichaam aan het afsterven zijn, dat we niet alleen de slechte dingen beperken maar ook juiste de goede dingen die ons lichaam echt nodig heeft.

Enfin ik denk jullie hangen aan mijn lippen op dit moment, welk dieet volgt Martijn? Ik zal jullie niet langer het antwoord onthouden, tromgeroffel, het dieet heet Be-Slank.

Be-Slank: plantaardige koolhydraatarme dieet shakes
Adres: Anjerlaan 1, 9753 GT Haren
Provincie: Groningen
Telefoon: 050 879 5577

Een echte eye opener is ook de vergelijking van maaltijdvervangers van o.a. weight care, cambridge, atkins. Dan begrijp je pas goed waarom ik zoveel beter ga op Be-Slank. Er zit geen onnodige zooi bij. Alleen hoogwaardige natuurlijke ingrediënten.