Een verlichte kerstboom in de tuin

Er zijn van die feestdagen die het altijd winnen van andere feestdagen. Natuurlijk heeft iedereen zijn favorieten maar de kerstdagen blijven toch de mooiste dagen van het jaar. Je gaat gezellig naar familie, eet een hapje en maakt tijd voor elkaar. Bij kerst hoort natuurlijk ook de nodige versiering. Je huis beschikt over een grote groene tuin, nu wil je dit kerstdiner eens goed uitpakken. Door een verlichte kerstboom in de tuin neer te zetten val je echt op tijdens de donkere winterdagen. Deze verlichting is sfeervol en maakt het kerstfeest helemaal compleet. 

Nostalgische avonden

Vroeger ging je met het hele gezin naar verschillende lichtjes avonden. Uren keek jij je ogen uit, verschillende kraampjes en dorpjes ben je afgereisd om te genieten van al die versiering. Je kijkt elk jaar enorm uit naar de feestdagen. Nu je weet dat jij je eigen kerstboom kan versieren sta je vast te popelen om aan de slag te gaan. Met een verlichte fairybell kerstboom heb je veel minder werk, deze lichtjes zijn namelijk al in de boom geplaatst. Zo hoef jij de boom alleen nog maar aan te zetten om te genieten van dit mooie plaatje. 

Kerstliefhebbers

De hele familie is nog steeds gek op de kerstdagen. Omdat het hele gezin hier altijd mooie herinneringen aan heeft beleefd blijven deze feestdagen altijd bijzonder. De lichtjes en de sfeer maken er pas echt een gezellig feest van. Elk jaar organiseer je met veel liefde een uitgebreid kerstdiner met verschillende hapjes, drankjes en tafelversiering. Het inrichten van je woning en het klaarzetten van het diner is al leuk genoeg maar als je echt even wil uitpakken dan heeft fairybell verschillende soorten versiering die niet mag ontbreken in huis en in de tuin. Zo maak je dit familie feest nog wat specialer. 

Lichtjesfeest

Doet je woonplaats mee aan een lichtjesfeest en wil je dit jaar echt opvallen? Dan is het belangrijk om van voldoende verlichting gebruik te maken. Niet een paar lichtjes in de boom maar echt even uitpakken. Als kind verwonderde jij je over die bijzondere mooie lichtjes. Nu kan je wat terugdoen, je eigen tuin op dezelfde manier inrichten. Wat een feest om alle versiering op te hangen en voor de eerste keer de stekker in het stopcontact te doen. Dit is een van de mooiste momenten van het jaar. Je geniet er dan ook met volle teugen van. 

Je hangt verschillende slingers op en natuurlijk kan er geen verlichte kerstboom ontbreken van fairybell. In de ladder klimmen om die hoge boom in te richten hoeft niet meer als je gebruik maakt van een fairybell kerstboom. Heb je een grote vlaggenmast staan in je voor of achtertuin? Wist je al dat je hier gebruik van kan maken? Door een kerstboom voor vlaggenmast te bestellen komt er een gigantisch grote verlichte boom in je tuin die opvalt en sfeervol is. Dan geniet je er binnen van tijdens je diner maar en buiten van als je in de tuin staat. En dat lichtjesfeest wil je dit jaar natuurlijk wel winnen. De beste manier om dit jaar te winnen is je tuin sfeervol te verlichten en echt even uit te pakken. Zodat alle kinderen die voorbij lopen met grote ogen kijken naar de prachtige tuin.