De voordelen van een e-sigaret

E-sigaretten gebruiken batterijen of elektriciteit om een e-liquid op te warmen totdat deze in een nevel verandert. Voor rokers zijn er echter veel voordelen verbonden aan de overstap naar e-sigaretten. Het hele doel van de apparaten is om nicotine aan te bieden zonder de gezondheidsrisico’s waaraan je jezelf blootstelt met tabak, en ze bereiken dat doel op een nadrukkelijke manier.

De klinische mate van controle die bedrijven hebben over de inhoud van de elektronische sigaretten, betekent dat ze de hoeveelheid chemicaliën kunnen verminderen van meer dan 7.000 (in sigarettenrook) tot slechts een handvol. De voordelen van het gebruik van elektronische sigaretten zijn alleen al duidelijk, maar ze strekken zich veel verder uit en omvatten fysieke, sociale en financiële voordelen.

Vaarwel, rokershoest

Het eerste gezondheidsvoordeel dat veel rokers opmerken na het overschakelen op “vapen” (het gebruik van een e-sigaret) is dat de aanhoudende hoest verdwijnt. Het afschuwelijke ritueel van het ophopen van slijm en het elke ochtend verwoesten van je keel komt eindelijk tot een einde. Dit komt doordat de kakofonie van gifstoffen in sigarettenrook de achterkant van je keel beschadigt, wat leidt tot een opeenhoping van slijm. Omdat e-sigaretten geen gifstoffen bevatten, zal de hoest verdwijnen.

Verbeterde smaak

Op basis van anekdotisch bewijs is lang aangenomen dat roken uw smaakzin vermindert, en sindsdien heeft onderzoek dit verband bevestigd. Het lijkt erop dat sigarettenrook je smaakpapillen afvlakt, waardoor hun gevoeligheid afneemt. Als je stopt met roken en gaat vapen, verbetert je bloedsomloop, waardoor het lichaam zichzelf kan herstellen. Het resultaat: veel lekkerder eten.

Adem makkelijk

Het is niet verwonderlijk dat de bende kankerverwekkende stoffen en gifstoffen die aanwezig zijn in tabakssigaretten, uw longen het moeilijk maken. Concreet voorkomt waterstofcyanide dat uw longen zichzelf op de gewone manier zuiveren. De gifstoffen zorgen er ook voor dat uw longen opzwellen, waardoor de luchtstroom wordt beperkt. Bij elektronische sigaretten is er geen waterstofcyanide en geen gifstoffen, dus je longen kunnen zichzelf herstellen.

Betere circulatie

Koolmonoxide is een van de meest schadelijke stoffen die in sigaretten worden aangetroffen, en het richt in feite zijn ravage aan door in feite de plaats van zuurstof in het bloed te stelen. Door zich aan het hemoglobine te binden, wordt voorkomen dat er zoveel mogelijk zuurstof naar uw vitale organen gaat.

Prijspunten voor elke portemonnee

De dampmarkt is groot en competitief. Er zijn veel producten in elke prijsklasse – van 10 euro tot honderden euro’s – die voor bijna elke gebruiker geschikt zijn. Of je nu een eenvoudige wegwerp e-sigare wilt, of een geavanceerde vape-mod en premium e-liquid, er is een vape die je vandaag kunt gebruiken.