Tips voor het hebben van hot tub feestje

De feestdagen zijn een populaire tijd om vrienden en familie uit te nodigen en de perfecte gelegenheid om te ontspannen in je eigen bubbelbad. Een goede manier om ervoor te zorgen dat iedereen zich thuis voelt, is om je eigen huisregels vast te stellen. Het is makkelijker dan het klinkt, en een paar richtlijnen kunnen ervoor zorgen dat iedereen zich comfortabel en welkom voelt.

Snacks en drankjes

De meeste gasten zullen vragen wat ze kunnen meebrengen qua snacks en drankjes. Het is handig om aan te geven dat er “hot tub safe” snacks moeten worden meegenomen, zoals verse groenten, olijven en andere snacks die je makkelijk kunt opruimen als ze in het water vallen. Vermijd snacks zoals crackers of chips, dit soort snacks kruimelen en kunnen gemakkelijk in het water vallen. Koele drankjes smaken verfrissend en non-alcoholische smoothies zijn altijd een populaire keuze voor kinderen en volwassenen.

Slippers

Op blote voeten lopen zorgt voor een vies bubbelbad. Zorg voor extra slippers zodat iedereen die draagt. Zo houd je het bubbelbad lekker fris.

Handdoeken

De ultieme spa-ervaring is toch wel na het bubbelen een grote, warme handdoek hebben waar je jezelf in kan rollen. Maak stapels met handdoeken en leg die in de buurt van het bad, zodat je gasten ook na het bubbelen nog blijven hangen.

Muziek

Bij een feestje hoort natuurlijk goede muziek. Je kunt ervoor kiezen om echt voor rustgevende spa-muziek te gaan. Maar omdat dat de sfeer misschien te rustig maakt is een uptempo afspeellijst ook een aanrader.

Verlichting

Zorg voor leuke lampjes voor als het donker wordt. Op verschillende blogs zijn mooie sfeerfoto’s te vinden waar je wellicht wat inspiratie vandaan kunt halen. Een bubbelbad feest is dan natuurlijk pas echt af.