Het juiste scheermes voor de juiste huid

Tot voor kort waren traditionele scheertechnieken zoals scheren met een veiligheidsscheermes of een open scheermes een uitstervende kunst geworden. In de jaren vóór het midden van de jaren zestig werd de fijne traditie van het tweesnijdend scheren met veiligheidsscheermesjes door vaders trots aan elke generatie doorgegeven als een overgangsrite naar mannelijkheid.

Tegenwoordig zijn dankzij intelligente marketingcampagnes en een toestroom van advertenties helaas veel mannen alleen gewend aan de goedkope wegwerpscheerproducten, dus in de praktijk is het scheren met scheermessen afgenomen.

Huidaandoeningen

Deze nieuwe en ‘innovatieve’ scheerproducten zijn, ondanks het versnellen van het scheerproces en het toevoegen van meer gemak nu verantwoordelijk voor een toenemend aantal huidaandoeningen. Elektrische scheerapparaten en de nieuwste apparaten met meerdere mesjes van vandaag irriteren de huid meer dan ooit nodig is, waardoor ingegroeide haartjes, scheerbultjes, scheerirritatie en roodheid van de huid achterblijven.

Veiligheidsscheermes

De voordelen van scheren met een veiligheidsscheermes Er zijn een groot aantal voordelen van scheren met een veilig scheerapparaat en een nog groter aantal redenen om voor deze bekwame en traditionele manier van scheren te kiezen. Safety Razor Shaving verlaagt de kosten Hoewel een veiligheidsscheermes weliswaar soms meer kost dan een van de moderne vijfbladige tegenonderdelen, zal een veiligheidsscheermes op lange termijn blijken een goedkoper alternatief te zijn.

Safety Razor

Safety Razor Scheren is gunstig voor het milieu Dit komt doordat je drie keer minder scheermes cartridges gebruikt door een veiligheidsscheermes te gebruiken waardoor je minder afval hoeft weg te gooien. Daarde veiligheidsscheermesjes zijn gemaakt van een enkel metalen scheermesjes, kunnen ze gemakkelijk worden gerecycled in tegenstelling tot de moderne scheermesjes van vandaag die een mengsel zijn van plastic en metaal.

Betere scheerbeurten met Safety Razor Shaving

Safety Razor Shaving zorgt voor betere, consistentere scheerbeurten De moderne scheerapparaten en elektrische scheerapparaten van tegenwoordig zijn geen partij voor een tweesnijdend veiligheidsscheermes. Dit komt door het ontwerp van moderne het scheermes met patronen. Hier zijn de mesjes in een cartridge met meerdere mesjes elk zo geplaatst dat ze zich geleidelijk je baard uitstrekken, in tegenstelling tot een veiligheidsscheermes wat de baard meteen afscheert.

De Safety Razor gaat 5 tot 7 keer langer mee

De meeste veiligheidsscheermesjes gaan 5 tot 7 keer gladde, comfortabele scheerbeurten mee, vanwege hun scherpte en het feit dat je beide kanten van een veiligheidsscheermes kunt gebruiken, zorg je ervoor dat je het mesje minstens wekelijks vervangt om een ​​gladde, zachte scheerervaring te garanderen.