Wat zijn de nieuwe trends voor nagels?

Als vrouw is het altijd fijn om er verzorgd bij te lopen. Wanneer je er als vrouw verzorgd bij wilt lopen, is het van belang om je nagels goed te verzorgen. Doordat jij je nagels verzorgt, zal je uitstraling ook direct netjes en verzorgd zijn. Als jij je nagels wilt laten doen, dan is het altijd leuk om te kijken naar de nieuwe trends voor nagels. Om te beginnen is het van belang dat je kijkt naar het seizoen. Ga je zomer of in lente in? Gebruik dan ook zomerse kleuren voor de nagels. 

Als het herfst of winter is, is het handig om zachtere kleuren te gebruiken. Zo kun je kiezen voor bordeauxrood of juiste wit. Bijna alle kleuren kun je gebruiken in de zomer. In de winter hangt het vooral af van de temperatuur. 

Nagels lakken, wat komt erbij kijken?

Wanneer jij zelf je nagels wilt lakken, komen hier een aantal dingen bij kijken. Zo heb je nagellak, nagellakremover watjes en een handdoek nodig. Als je deze producten in huis hebt, kun je je nagels lakken met de gewenste nagellak. Nagellak blijft ongeveer 4 weken zitten. Let er wel op dat dit flink verschilt per merk. Na twee weken vallen de eerste velletjes nagellak van je nagels af. Op dit moment is het dan handig om je nagels weer te lakken. Veel mensen bijen hun nagels af. Ervaar jij dit ook? En kun je dit moeilijk stoppen? Dan kan je kijken voor een ander handig product wat jij beter kunt gebruiken voor de nagels. 

Een gel nagel set, handig voor bijters!

Als je het erg fijn vind om je nagels af te bijten, is het erg verstandig om te kijken hoe je deze slechte gewoonte tegen kunt gaan. Nagelbijten is een nare gewoonte voor vele mensen. Het stoppen met nagelbijten is dan ook zeker niet fijn. Om te voorkomen dat je verder op je nagels gaat bijten, kun je ervoor kiezen om een gel nagel set te kopen. Gelnagels voorkomen namelijk dat je verder gaat bijten. Je hebt niet meer de mogelijkheid om door te gaan met nagelbijten. Dit komt doordat de gel zo hard wordt waardoor je geen mogelijkheid hebt om door je nagels te bijten. Binnen enkele maanden heb jij prachtige en natuurlijke nagels. 

Wat krijg je bij een gel nagel set?

Wat jij bij de gel nagel set krijgt is erg verschillend. Het ligt namelijk volledig aan het budget wat jij wilt uitgeven aan je nagels. Voor de goedkoopste set betaal je ongeveer 90 euro. Bij deze set krijg je een nagelvijl, 4 verschillende kleuren gel nagellak, gellak remover, 10 cleaning pockets, 4x een online cursus en een lamp. Dit is dan ook de goedkoopste set die je kunt kopen. Wanneer je voor een duurdere set kiest, krijg je natuurlijk meer producten die je kunt gebruiken. Zo krijg je bijvoorbeeld een hand kussentje dat erg handig is tijdens het lakken van de nagels. Als je veel geld uitgeeft aan een nagel set, is het fijn als je hier ook veel voor terug krijgt.